Szolgáltatásaink

Service Background
Rendezvényhelyszín
Rendhagyó kiállítási-, koncert-, mozi- vagy színháztermet keres? Történelmi környezetben szervezne csapatépítő tréninget, céges hétvégét, szakmai képzést, üzleti konferenciát...
Foglalj!
Service Background
Esküvőhelyszín
A tökéletes esküvő egyedi helyszíne a bonchidai Bánffy-kastély. Az erdélyi Versailles három hektáros birtokán mondhatják ki a boldogító igent, napnyugtától reggelig, évszázados falak között mulathatnak, gyertyafényes, lampionos táncparketten köszönthetik a hajnalt, és csodálhatják a csillagokat.
Foglalj!
Service Background
Fotózás
Végzős osztályba jártok és osztályképet szeretnétek? Esküvői vagy trash the dress-fotózást terveztek? A kastély kitűnő helyszín erre! Kültéri és beltéri fotók készítésére egyaránt lehetőség van.
Foglalj!
Service Background
Videó és klipforgatás
Ha klip, játék- vagy dokumentumfilm forgatási színterét keresi, mi segíthetünk egy csodás helyszínnel, ahol a korabeli és modern, kültéri és beltéri jelenetek forgatására egyaránt lehetőség nyílik.
Foglalj!
Service Background
Bérelhető biciklik
Bővült a kastélyban elérhető szolgáltatások köre: bérelhető hat gyermek, két háromkerekű felnőtt és tizenkét mountain bike típusú kerékpár.
Foglalj!
Service Background
Kávézó
A kastély 2001-ben elsőként felújított épületében nyílt meg a kávézó, melyet a tavaszi bodzaszörp, a nyári fagyi, a forró csoki vagy a behűtött sör tesz vonzóvá látogatóink számára..
Foglalj!
Service Background Service Icon
Vezetett séta felnőtteknek
Hallott már a Bánffy-kastélyról, de soha nem járt Bonchidán? Látogasson el a kastélyba, és fedezze fel annak évszázados történetét, építési sajátosságait, értékeit, a Bánffy-család szerepét, bonchidai hétköznapjait és a műemlék megmentési-helyreállítási folyamatát a művészettörténész kollegánk vezetésével.
Foglalj!
Service Background Service Icon
Vezetett séta gyermekeknek
Iskolai osztályokat, felnőtt kíséretében érkező gyermekcsoportokat várunk azokra a pedagógus és/vagy művészettörténész által tartott vezetett sétákra, melyek során a gyermekek életkorának megfelelő módon (játékosan, interaktívan, deduktívan) ismertetjük a Bánffy-kastély építéstörténetét, a főúri család bonchidai hétköznapjait
Foglalj!
Service Background Service Icon
Szakértő által vezetett séta
A bonchidai Bánffy-kastélyt a felújítása óta szervezett szaktáborok kapcsán ismeri? Körbejárná az iskolaként működő építőtelepet, hogy első kézből értesüljön a hagyományos építőanyagok (mész, fa, kő) használatáról, a felújítás műhelytitkairól?
Foglalj!
Service Background
Örökség Nap Gyermekeknek
A gyermekeknek, iskolai osztályoknak szóló egynapos rendezvény a kulturális örökség témakörére épül. 2008 óta meghívásos alapon működik, de kérésre is megszervezhető, az Iskola Másként-hetek programjai közé is beilleszthető.
Foglalj!